Direct informatie nodig?
T +31 850 020 900

Hier de pagina tekst

met een slogan

Advies

Het bouwen en onderhouden van gebouwen vraagt om veel en zeer uiteenlopende kennis en ervaring, ieder gebouw en iedere locatie is anders en stelt ons voor eigen uitdagingen.
House In A Box adviseert haar opdrachtgevers in alle fasen van het proces, van initiatief t/m onderhoud en zo nodig zelfs afbraak.

Alles draait om communicatie en helaas is dat nu juist de Achilles-hiel van het bouwproces.
Onze ervaring is dat de basis voor verreweg meeste fouten in de bouw al worden gelegd in de initiatief-fase doordat de opdrachtgever en aannemer de zelfde woorden elk ánders interpreteren!
En voor expats maakt de taal-barrière alles nog eens extra lastig…

Voor een succesvol project is een goed geformuleerde vraagstelling van de opdrachtgever dus cruciaal, wij geven dan ook liefst al onze inbreng bij het opstellen van het Programma van Eisen (PvE).

Opdrachtgevers moeten dénken, Aannemers moeten doen… wij denken graag met u mee, het vertalen van Uw wensen naar voor aannemers begrijpelijke instructies is onze core-business !

En voor de “zelf-bouwers” : een paar uurtjes gericht advies kan u veel tijd, geld en ergernis kan besparen en er bestaat echt maar één “domme” vraag, de vraag die u NIET stelde !

Bouwkundig Advies nodig ? Gebruik ons CONTACT-Formulier!

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

(567) 236 454 12


Huizen aanbod

Beschibare kavels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte bel (561) 987 85 877

Copyright © Wilco webdesign 2015