Direct informatie nodig?
T +31 850 020 900

Hier de pagina tekst

met een slogan

NATHAN Import/Export

Onze Europese zakenpartner:

Nathan Import/Export is een van de vijf bedrijven binnen de Nathan Group. Als geautoriseerd fabrieksagent/importeur van zes Europese topfabrikanten, levert Nathan een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen en koelen.

De vier overige bedrijven binnen de Nathan Group zijn:

Lowergy Concepts

Duurzaam energieconcept voorwoningbouwprojecten

Lowergy Concepts is een stevig en doordacht totaalpakket van hoogwaardige producten, diensten en expertise voor grootschalige, duurzame woningbouwprojecten. Het deskundige team van Lowergy Concepts is onderdeel van de Nathan Group en heeft daarmee alle ervaring, kennis en middelen in huis om u de zorg voor totale duurzame installaties uit handen te nemen. Het toegevoegde wooncomfort en de EPC reducties waar Lowergy Concepts garant voor staat, geven uw projecten een grote meerwaarde voor de toekomst!


ThermoPlus

Deskundig en innovatief inbroninstallaties 

ThermoPlus, dé specialist op gebied van broninstallaties! Als toonaangevend bronboorspecialist hebben wij alle expertise in huis om complete duurzame bronsystemen te realiseren en te beheren. Naast dat wij complete broninstallaties, koude- en warmtecentrales en alpha innotec SWP warmtepompen leveren, verzorgen wij ook samen met Nathan Import/Export één totaalconcept voor de aanleg van een complete installatie.


Thermo Actief Benelux

Totaalconcepten voor betonactivering, vloerverwarming, vloerkoeling, klimaatplafonds.

Thermo Actief Benelux dé specialist als het gaat om vloergebonden klimaatsystemen. Vanuit Nederland en België biedt het bedrijf totaalconcepten voor betonkernactivering, vloerverwarming, vloerkoeling en klimaatplafonds voor grootschalige projecten in de overheid, woningbouw, industrie, onderwijs en zorg.


ThermoDynamic

Streven naar energetische efficiëntie

Met ThermoDynamic onderbouwt de Nathan Group het vertrouwen in haar eigen producten, diensten en systemen. Gebaseerd op de jarenlange ervaring met duurzame klimaatconcepten en de gedegen, actuele kennis van haar medewerkers, staat ThermoDynamic u 24 uur per dag, 7 dagen per week met raad en daad terzijde. De serviceconcepten van ThermoDynamic verzekeren u van een optimale, blijvende prestatie van de bronsystemen, warmtepompen, afgiftesystemen en klimaatregelingen van de Nathan Group.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

(567) 236 454 12


Huizen aanbod

Beschibare kavels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte bel (561) 987 85 877

Copyright © Wilco webdesign 2015