Direct informatie nodig?
T +31 850 020 900

Hier de pagina tekst

met een slogan

Over ons

Van harte welkom op onze website.

House In A Box is dé Prefab en Traditionele bouwer van Nederland en gevestigd in Maassluis. House In A Box is een professionele bouwer voor Nieuwbouw, Verbouw & Renovatie en Onderhoud Plus. Wij verzorgen de  Bouwcoaching, Ontwerp Nieuwbouw, Verbouw & Interieur,  Aankoopadviezen, Gebouw Optimalisatie, Troubleshooting, Installaties en Onderhoudscontract voor onze klanten.

Oprichter en Directeur eigenaar is Project oplossingen expert en professional Mike de Groot. Mike heeft zijn brede ervaring en deskundigheid op het gebied van projecten opgedaan tijdens zijn carrière in o.a. technische service (engineer elektrisch, hydraulisch, mechanisch) , in ontwikkeling (engineering racerij, meetapparatuur), aannemerij (senior werkvoorbereiding) offshore/onshore (logistiek manager), gas/olie (senior werkvoorbereider/ projectleider preventief onderhoud & nieuwbouw elektrisch, instrumentatie, mechanisch, piping, civiel, rotatie)en 8-tal jaren deeltijd met prefab bouw. Bij vooraanstaande bedrijven als bp, Imtech, NAM, Cofely, Heerema Marine Contractors, Alstom, Elektro Zwijsen-Mourik, KH-Engineering, KPN, Datelnet, Facilitaire Dienst Gemeente Vlaardingen, SENSOR Nederland, Dalosy, Lips, ICS International, CANON, KONI, Automator, Manotherm, Correct Electronics en Fides. EcoTech Vastgoed B.V. opgericht met partners in 2007. Partner in de CBS Benelux in 2007. Verder vanaf 2009 zelfstandig praktijk gevoerd als directeur eigenaar met CONSUMTECH en VoordeligsteDoeHetZelfWinkel.

 

Robert-t-Jong (250 x 293)_profiel_foto_house_in_a_box_houseinabox_prefab_model_huis_homes_duurzaam_sustainable

Directeur eigenaar is Bouwkundig Ontwerper (Design, Ideas & Solutions) en professional Robert ‘t Jong. Robert heeft zijn brede ervaring opgedaan tijdens zijn carrière op architectenbureaus (woningen, horeca, horeca-interieurs), in een algemeen ziekenhuis (technisch beheer & aanpassingen) in de aannemerij (projectleider/uitvoerder) en een 5-tal jaren in deeltijd als inspecteur Bouw- & Woningtoezicht.
Vanaf 1988 zelfstandig praktijk gevoerd en in achterliggende 27 jaar in het kader van aan- en verkoop zo’n 12.000 vastgoed-objecten beoordeeld op hun technische kwaliteit, staat van onderhoud en aanpasbaarheid aan de wensen van de klant; vanuit die ervaring goed op de hoogte hoe gebruikers hun vastgoed ervaren en wat het gedrag is van materialen en constructies (en gebruikers!) gedurende de gebruiksfase van vastgoed.

 

House In A Box werkt samen met zakenpartners die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun professionele grote praktijk ervaring en expertise in hun vakgebied. Verder werkt House In A Box samen met AANGENAMER BOUWEN met het oog op Advies bij bouw/verbouw/onderhoud, Trouble-shooting bij Bouwkundige gebreken, Bouwkundige bijstand bij aankoop en verkoop van onroerend goed.

Ons doel is dat u zich als onze klant koning voelt en dat u vol tevredenheid terug kunt kijken op een succesvol afgerond droomproject.

Ons motto is dan ook: Wat je zegt en zeggen wat je doet waarmaken!!!

Wij zijn u graag van service.

 

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

(567) 236 454 12


Huizen aanbod

Beschibare kavels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte bel (561) 987 85 877

Copyright © Wilco webdesign 2015