Direct informatie nodig?
T +31 850 020 900

Hier de pagina tekst

met een slogan

Staelduinsebos Groenspecialisten

Onze Nederlandse zakenpartner:

Staelduinsebos is uw Groenspecialist in de omgeving Vlaardingen. Online zijn er producten te vinden als barbecues, plantenbakken, buiten speelgoed en hangmatten. Via tuinmeubelreus.nl vindt u parasols, terrashaarden en allerlei soorten tuinmeubelen. Voor al uw meubelen in huis moet u bij interieurmeubelreus.nl zijn. In de winkel vindt u nog veel meer producten. Denk aan verschillende soorten planten, voor binnen en buiten, maar ook alles voor uw huisdier, vijver, terras. Alle producten die u nodig heeft bij elkaar in één tuincentrum.

 

4 winkels onder 1 dak:

Staelduinsebos

Voor Tuin & Terras, Binnenhuis, Barbecues, Barbecue accessoires en Dieren.

 

INTERIEUR MEUBELREUS

Hier vindt u alles voor in huis. Een mooie bank met chaise longue of zo’n robuuste kloostertafel, bij Interieurmeubels vindt u het allemaal! Met onze meubelen en accessoires helpen we om van uw huis uw thuis te maken. Bekijk het aanbod online of kom gezellig langs in de winkel.

 

TUIN MEUBELREUS

Een heerlijke loungeset met all-weather kussens van 4 Seasons Outdoor of toch liever een goedkopere loungeset uit de TMR Collectie? Bij Tuinmeubelreus hebben we het allemaal. Gerenommeerde merken als 4 Seasons Outdoor en Apple Bee en de populaire TMR Collection, allen met een divers en ruim aanbod. Voor ieder wat wils bij Tuinmeubelreus.

 

Tuinburo

Een tuin is net zo belangrijk als uw huis. De tuin maakt het complete plaatje af, daarom helpt het Staelduinsebos Tuinburo u hier graag bij. De Groenspecialisten van het Staelduinsebos Tuinburo hebben alle creativiteit, kennis en meer dan 30 jaar ervaring in huis om van uw tuin uw droomtuin te maken.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

(567) 236 454 12


Huizen aanbod

Beschibare kavels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte bel (561) 987 85 877

Copyright © Wilco webdesign 2015