Direct informatie nodig?
T +31 850 020 900

Hier de pagina tekst

met een slogan

Stichting AAP

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Cartridges voor Stichting AAP

Duurzaamheid en klimaat staan volop in de belangstelling, zowel politiek als in het bedrijfsleven. Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid op deze gebieden door te bevorderen dat onze medewerkers in duurzame auto’s gaan rijden met een lage Co2 uitstoot en door het terugdringen van papierverbruik door zoveel mogelijk digitaal te werken.

Ook zijn wij ons bewust van het feit dat in ons land jaarlijks miljoenen cartridges uit printers en kopieerapparaten worden weggegooid. Wij sturen onze lege cartridges dan ook naar Stichting AAP.

Stichting aap box

 

 

 

 

 

 

Deze cartridges worden hergebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor honderden uitheemse dieren in nood. Met de opbrengst van de ingezamelde lege cartridges kan Stichting AAP uitheemse dieren opvangen en verzorgen. Vaak gaat het hierbij om illegaal naar Europa gesmokkelde apen, wasberen en prairiehondjes. Dieren die als huisdier ongeschikt zijn en vaak in verwaarloosde en vereenzaamde toestand verkeren. Stichting AAP plaatst deze dieren na opvang en herstel in dierentuinen en reservaten over heel de wereld.

 

En oude mobieltjes voor Stichting AAP

Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden, krijgt AAP een vergoeding van 3 euro. Deze vergoeding komt ten goede aan onze dieren. Bovendien spaar je het milieu als je mobieltje wordt gerecycled. Eeko zorgt voor de recycling.

Het inleveren is eenvoudig én kost je niets! Vanaf nu kan je de inzamelenvelop inleveren bij een van onze inzamelpunten bij jou in de buurt. Kijk hier om je dichtstbijzijnde inzamelpunt op te zoeken.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

(567) 236 454 12


Huizen aanbod

Beschibare kavels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte bel (561) 987 85 877

Copyright © Wilco webdesign 2015