Direct informatie nodig?
T +31 850 020 900

Hier de pagina tekst

met een slogan

VASCO GROUP

Onze Europese zakenpartner:

Vasco is onderdeel van Vaessen Industries. Deze groep bestaat naast de verwarming en ventilatie bedrijf van Vasco van diverse andere merken:

Kreon
Kreon is een innovatieve producent van architecturale verlichting. Kreon instrumenten van het licht onderscheidt zich door zijn volkomen alternatieve benadering van het begrip van de verlichting. Licht is een essentieel element in de architectuur, en het maakt gebruik van de architectuur als drager. Deze minimalistisch ontworpen armaturen te creëren ruimte voor een spel van licht en schaduw. Onder de naam Kreon plafond oplossingen, Kreon biedt totaaloplossingen-modulaire systemen waarin verlichting, klimaatregeling, elektriciteit en databekabeling gecombineerd in één compacte laag.

Limeparts
Limeparts is een specialist in gevelbekleding. Het bedrijf speelt een belangrijke rol in de projectgerelateerde afwerking van gebouwen, zowel in België als in het buitenland. Het bedrijf uit Genk heeft een goede deal van de expertise en kennis opgedaan op het gebied van gevel ontwikkeling volgens de cassette-systeem en beschikt over een ongeëvenaarde expertise op het gebied van gevelmaterialen. Limeparts blijft deze sterke punten te ontwikkelen en daarbij richt een groot deel van de inspanning in het integrale kwaliteitszorg.

E-MAX
E-MAX is een aanzienlijke internationale speler in de ontwikkeling en uitwerking van aluminium oplossingen. Duurzaamheid is een belangrijk element in alle aspecten van dit bedrijf. E-MAX past de ‘closed loop principal’. Een gesloten systeem, van wieg tot wieg, zonder de kracht, kwaliteit of esthetiek van haar eindproducten te offeren. E-MAX heeft twee productielocaties. De extrusie van aluminium gebeurt in Dilsen (België) en de gieterij in Kerkrade (Nederland).

 

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

(567) 236 454 12


Huizen aanbod

Beschibare kavels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte bel (561) 987 85 877

Copyright © Wilco webdesign 2015